lauantai 24. tammikuuta 2009

Vesmannin mäellä

Päivä alkoi reippaalla palelulla. Vaimo lähti kimppakyydillä kuoronjohtajien päiville Kuopioon. Palelimme Vesmannin mäellä yli puolituntia. Kyyditsijät lähtivät myöhässä. Sen jälkeen he jäivät harhailemaan Vaajakosken liikenneympyrään. Näin uusvaaajakoskelaisena on ollut mielenkiintoista huomata, miten Vaajakosken keskusta on monille Jyväskylän keskustassa asuville täysin vieras maa. Heillä on käsitys siitä, missä suunnassa se on. Sen sijaan harmaintakaan aavistusta ei ole siitä, miten sinne ajetaan. Ei edes aluetaksissa tiedetä, missä Vesmannin mäki on. Olisi aika saada Vaajakoskelle jokin sellainen vetovoimainen piste, joka saisi jyväskyläläiset edes joskus käymään Vaajakoskella.

Vaimo kun on poissa, pitäisi muistaa juottaa ja syöttää kanat. Muuten päivän täyttänee tiistaisen dosenttiluennon valmistelu.

Elvytyshankkeita vähätellään sanomalla, että jos nyt päätetään, niin toteuttamaan päästään vasta vuosien kuluttua. Näin esim. Lahti-Jämsä oikoradan kohdalla. Tällöin unohdetaan ne työpaikat, jotka ovat suunnittelutyössä. Päätös hankkeen selvittelystä antaisi heille töitä.

Ei kommentteja: